Конкурс за прибирање на кандидатури за Избори 2016 ММ Печати
Напишано од Administrator   
Вторник, 01 Ноември 2016 00:07

Почитувани добростоечки членови,

во прилог го објавуваме Конкурсот за прибирање на кандидатури за Изборите 2016 во Менса Македонија.

Линк до конкурсот во електронска форма.

Краен рок за поднесување на кандидатурите е 30 ноември 2016, до 23:59 часот.

Датум на објавување на конкурсот:
01.11.2016

Изборна комисија:
Иван Беловски – Изборен супервизор
Адријан Божиновски – член
Ненад Мицов – член

 

Последно освежено на Вторник, 01 Ноември 2016 00:13