Добродојдовте

Менса Македонија е дел од Mensa International , меѓународното здружение на луѓе со висок коефициент на интелигенција. Тоа, пред се, е друштво на пријатели - збир на луѓе од различно потекло, карактер, старост, со различни професии и полиња на интерес.

Седница на Собранието на Менса Македонија 20 декември 2015
Вторник, 24 Ноември 2015 00:05

Почитувани добростоечки членови,

би сакале да ве повикаме на редовна годишна седница на Менса Македонија, којашто ќе се одржи на 20.12.2015 (недела), со почеток во 14:00 часот во Скопје. Локацијата на одржувањето на седницата ќе биде дополнително утврдена и ќе бидете навремено известени. Дневниот ред на седницата можете да го најдете на мејлинг листата на Менса Македонија за добростоечките членови заедно со повикот за седницата.

Се надеваме дека ќе се видиме во голем број!

Со почит,
Привремен Управен одбор на Менса Македонија
Адријан Божиновски
Ненад Мицов
Дмитриј Вангелов
Божидар Кочоски

 

Последно освежено на Вторник, 24 Ноември 2015 00:15
 

Тест за вежба