Добродојдовте

Менса Македонија е дел од Mensa International , меѓународното здружение на луѓе со висок коефициент на интелигенција. Тоа, пред се, е друштво на пријатели - збир на луѓе од различно потекло, карактер, старост, со различни професии и полиња на интерес.

Тестирање- Менса Македонија PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Понеделник, 29 Септември 2014 20:31

Почитувани членови,

Ве известувам дека во текот на месец октомври ќе се одржат четири тестирања за нови членови, во секоја недела од месецот. Распоредот е:

05.10. Скопје, Амфитеатарот на ФЕИТ, почеток во 12:00 часот;
12.10. Штип, Зградата на Општина Штип, почеток во 12:00 часот (поддржано од Советот на млади Штип);
19.10. Велес, Зградата на Општина Велес, почеток во 12:00 часот;
26.10. Прилеп, Зградата на Општина Прилеп, почеток во 12:00 часот;

Сите овие тестирања ќе бидат бесплатни.


Со почит,
Адријан Божиновски
Претседател на Привремениот Управен Одбор на Менса Македонија

Последно освежено на Среда, 24 Декември 2014 11:39
 

Тест за вежба